Altijd een passende oplossing

Complete dienstverlening op het strand voor bedrijven en particulieren.

Verbonden met het strand

Van oudsher zijn Wielemaker en het strand met elkaar verbonden. Het bedrijf ontstond ooit aan de voet van de duinen bij Dishoek. Vanaf het moment dat het strandtoerisme zich begon te ontwikkelen, was ons bedrijf daar op een of andere manier bij betrokken; door het aanleggen van een duinovergang, het vervoeren van strandhuisjes, het schoonmaken van het strand en alles wat zich daaromheen afspeelt.

Strand

Afvaltransport

Strandhuisvervoer

Langs de Walcherse kust staan inmiddels zo’n 350 slaapstrandhuisjes. Deze worden ieder voorjaar op het strand geplaatst en ieder najaar weer van het strand afgevoerd. Wielemaker heeft voor dit bijzondere werk drie compleet aangepaste voertuigen ontwikkeld. Drie vakkundige en enthousiaste chauffeurs maken het plaatje compleet.

Wie is wie?

Afvaltransport

Bagagevervoer

Met ingang van het strandseizoen 2019 hebben wij het bagagevervoer overgedragen aan Wim Schreijenberg uit Biggekerke. Op zijn website www.schreijenberg-verhuur.nl vindt u alle informatie over zijn dienstverlening.

Wie is wie?

Afvaltransport

Gaslevering

Met ingang van het strandseizoen 2019 hebben wij het leveren van gasflessen overgedragen aan Wim Schreijenberg uit Biggekerke. Op zijn website www.schreijenberg-verhuur.nl vindt u alle informatie over zijn dienstverlening.

Wie is wie?

Afvaltransport

Strandhuisonderstellen

Naast het transport van strandhuisjes, verzorgt wielemaker ook de strandhuisonderstellen of strandhuisframes.

Voor zowel particulier als ondernemer maakt wielemaker de onderstellen op maat. Of u nu 1 frame nodig heeft of 10, Wielemaker verzorgt het.

Alle vervaardigde frames worden thermisch verzinkt, om zo een lange levensduur te garanderen. Door de jarenlange samenwerking met diverse chaletbouwers wordt een nieuw frame precies aangepast aan de bouwwijze van het chalet. Zo bent u dus verzekerd van een betrouwbare en veilige constructie.

Chaletbouwers waar wij i.i.g. ervaring mee hebben zijn:

Meerkerk Houtbouw - (Hardinxveld-Giessendam)
Comfort Chaletbouw - (Roosendaal)
Timmerfabriek Wondergem - (Middelburg)

Heeft u een versleten frame, maar wilt u uw huisje behouden? Geen probleem. In bijna alle gevallen is uw huisje over te zetten op een nieuw frame. Vraag vrijblijvend advies.

Voor meer informatie, of een prijsopgave kunt u contact opnemen met Jasper Wielemaker: jasper@wielemaker.nl

Wie is wie?

Afvaltransport

Strandseizoen 2019

De eerste dag om af te spreken is zaterdag 9 februari. Vanaf 8.00 uur tot 10.00 uur wordt de telefoon beantwoord op telefoonnummer 0118 656570. Afspreken van clusters van 4 huisjes of meer kan vanaf maandag 4 februari vanaf 8:00 uur.

De plaatsingsperiode loopt van 25 maart tot en met eind april. Huisjes op het Vlissingse strand moeten uiteraard voor 1 oktober van het strand zijn, op het Veerse strand mag pas vanaf 15 september worden begonnen met weghalen.

Het standaardtarief voor het vervoeren van een strandhuisje vanaf of naar het parkeerterrein in Dishoek enkele reis bedraagt € 123,00. Voor opslaglocaties anders dan het parkeerterrein in Dishoek gelden toeslagen. Buiten genoemde plaatsingsperiode wordt het plaatsen op nacalculatie berekend tegen een uurtarief van € 106,15.

De kosten voor de winterstalling op het parkeerterrein in Dishoek bedragen voor het winterseizoen 2019-2020 € 250,=. Genoemde tarieven zijn uiteraard exclusief 21% BTW.

Wij hebben Algemene Voorwaarden voor Vervoer en Stalling van Strandhuisjes opgesteld.

Wie is wie?

Afvaltransport

Winteropslag

Strandhuisjes kunnen ’s winters worden gestald op ons parkeerterrein aan de Honte in Dishoek. De huisjes staan hier op een verharde ondergrond en worden afgesloten door middel van een hek rondom het terrein. Huisjes die hier worden gestald zijn individueel benaderbaar door onze auto’s. Er is dus geen belemmering voor het plannen van de plaatsing op het strand aan het begin van het nieuwe seizoen.

De stallingskosten voor het winterseizoen 2019-2020 bedragen € 250,= exclusief BTW.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met strand@wielemaker.nl of 0118-656570.

Wie is wie?