Altijd een passende oplossing

Voor elke afvalstroom binnen uw bedrijf bieden wij een passende oplossing. Ons streven is daarbij om een zo groot mogelijk deel van het afval via onze afzetkanalen de juiste herbestemming te geven in het circulaire proces. Wij spreken dan ook liever van reststromen dan van afval. Essentieel hiervoor is het scheiden van het afval bij de bron. Dit vereenvoudigt het proces én biedt (financiële) voordelen voor onze klant.

Afvalstoffen

Het meeste bedrijfsafval bestaat uit papier, hout, puin, kunststof, glas, bouw- en sloopafval, GFT en groenafval. Daarnaast zamelen wij ook minder voorkomend bedrijfsafval in, zoals klein gevaarlijk afval (KGA), gekookte etensresten en archiefmateriaal ter vernietiging.

Duurzaam

Met het scheiden en herbestemmen van reststromen dragen we allemaal ons steentje bij aan de verduurzaming van onze maatschappij. Dat doen wij daarnaast ook door duurzame mogelijkheden binnen ons bedrijf te onderzoeken en implementeren. Zo rijden wij in de bewoonde omgeving bijvoorbeeld met een van onze duurzame voertuigen die minder geluid en uitlaatgassen genereren.

Kijk bij onderstaande mogelijkheden welke wijze van afvalinzameling het beste bij uw bedrijf past.

Afvalinzameling

Afzetcontainers

Afval op de bouwplaats, de camping, het industriecomplex, het kantoor of aan boord van een schip?
Wij zorgen dat de juiste container op de gewenste plaats staat.

Lees meer over afzetcontainers

Ondergrondse containers

Ondergrondse afvalcontainers zijn een ideale oplossing voor zichtlocaties. Wel een groot volume, geen ontsierende container in het zicht!

Lees meer over ondergrondse containers

Rolcontainers

Rolcontainers bieden een flexibele oplossing voor uw bedrijfsafval.

Lees meer over rolcontainers

Zelf brengen

Is het voor u handiger om zelf uw bedrijfsafval bij ons te brengen? Dat kan.

Lees meer over zelf brengen

Liever maatwerk?

Neem dan contact op met onze verkoopadviseurs bij Wielemaker.