Ervaren Grensverleggers

Dat word je natuurlijk niet zomaar. Daaraan is binnen ons bedrijf al ruim een eeuw ervaring vooraf gegaan. Over hoe het allemaal zo gekomen is kunnen we misschien nog wel eens een leuk stukje schrijven in de categorie geschiedenis. Hier willen we het veel liever hebben over wie we nu zijn en hoe wij naar de toekomst kijken.

Onze mensen

Wielemaker bestaat uit een team van ruim 90 medewerkers in verschillende disciplines, die allemaal een eigenschap gemeen hebben: het zijn ervaren grensverleggers. Ieder op zijn of haar eigen vakgebied. Samen zorgen zij ervoor dat onze organisatie in staat is zich aan te passen aan de wensen van vele diverse klanten.

Onze drive

Omdat wij een familiebedrijf zijn kijken wij graag naar de langere termijn. Door het opbouwen van duurzame relaties leren we onze opdrachtgevers steeds beter kennen. Hierdoor zijn we steeds beter in staat om mee te denken en te anticiperen op de wensen van de klant.

Ons werkgebied

Vanuit onze enige vestiging in Middelburg bedienen wij vooral de Zeeuwse markt als het gaat om afvalinzameling. Onze lifting activiteiten vinden voornamelijk plaats in Zuidwest Nederland, terwijl de focus voor transport ligt op de Benelux, Duitsland en Frankrijk.