Ruim een eeuw ervaring

Dagelijks zijn wij voor onze klanten onderweg en dat al ruim een eeuw. Het wagenpark, het werkgebied en de breedte van dienstverlening zijn in de loop der tijd uitgebreid, waarbij we kwaliteit onveranderd hoog in het vaandel hebben staan. En hoe trots we ook zijn op deze geschiedenis, toch kijken we vooral naar de toekomst. Naar de ontwikkelingen in de markt, ons bedrijf én de techniek waar we mee werken.

Onze mensen

Wielemaker bestaat uit een team van ruim 90 medewerkers in verschillende disciplines, ieder met een eigen expertise op zijn of haar eigen vakgebied. Samen zorgen zij ervoor dat onze organisatie in staat is zich aan te passen aan de wensen van vele diverse klanten.

Onze drive

Omdat wij een familiebedrijf zijn kijken wij graag naar de langere termijn. Door het opbouwen van duurzame relaties leren we onze opdrachtgevers steeds beter kennen. Hierdoor zijn we steeds beter in staat om mee te denken en te anticiperen op de wensen van de klant.

Ons werkgebied

Vanuit onze enige vestiging in Middelburg bedienen wij vooral de Zeeuwse markt als het gaat om afvalinzameling. Onze lifting activiteiten vinden voornamelijk plaats in Zuidwest Nederland, terwijl de focus voor transport ligt op de Benelux, Duitsland en Frankrijk.